Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar şimdi ben yeni dvd rw aldım kasaya takıyorum eski cd rw yi görüyor ama eskiyi çıkarıp yeni takınca dvdyi görüyor ikisini aynı anda çalıştıra bilmem için ne yapmam lazım ?bana ide falan demeyin biraz açıklayı anlatırsanız çok tşk edicem +rep şimdiden tşkler
arkadaşlar elimde 40 gb hdd vardı ide bana yetmyince bende dün gittim 200gb ide hdd aldım ama bilgisayar bunu görüyo ama diğer hdd gibi bilgisayarıma girince yerel disk diye cıkmıyo bunu için bişey yapmak gerekiyodu galiba ama ben unuttum bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler
yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle
internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan...
yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle
internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan...
arkadaşlar sorunumu ta başından beri anlatacağım3 ay önce flan pc ye format atmam gerektiçok virüs vardı ve pc yavaştıtabikide windows xp var bendebios ayarlarına girdim format atmak için macera arıyorum ya değişik bi format atacam oarada bişiyleri değiştirdim sonra onları düzelttiğimi sanıyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.