Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arkadaşlar yeni n73 aldım tema nasıl yüklenir;_?

arkadaşlar yeni n73 aldım tema nasıl yüklenir;_?

Similar threads

Arkadaşlar şimdi ben yeni dvd rw aldım kasaya takıyorum eski cd rw yi görüyor ama eskiyi çıkarıp yeni takınca dvdyi görüyor ikisini aynı anda çalıştıra bilmem için ne yapmam lazım ?bana ide falan demeyin biraz açıklayı anlatırsanız çok tşk edicem +rep şimdiden tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar elimde 40 gb hdd vardı ide bana yetmyince bende dün gittim 200gb ide hdd aldım ama bilgisayar bunu görüyo ama diğer hdd gibi bilgisayarıma girince yerel disk diye cıkmıyo bunu için bişey yapmak gerekiyodu galiba ama ben unuttum bi yardımcı olun şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
yeni bilgisayar aldım arkadaşlar hemen konuya geçiyorum özellikleri şöyle internetten araştırdığım kadarıyla neredeyse hiç bir oyunun kasmaması lazım ama gel gör ki gta IV ü oynayamıyorum,metro last light nvidianın kendi oyunu onu bile oynayamıyorum nedeni ne olabilir? sabahtan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
arkadaşlar sorunumu ta başından beri anlatacağım3 ay önce flan pc ye format atmam gerektiçok virüs vardı ve pc yavaştıtabikide windows xp var bendebios ayarlarına girdim format atmak için macera arıyorum ya değişik bi format atacam oarada bişiyleri değiştirdim sonra onları düzelttiğimi sanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt