Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

arklar silkroad hack için yardım istiyorum lütfenn

arklar silkroad hack için yardım istiyorum lütfenn
0
344

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar kotu bir nyetim yoqq benim çharı hacklayen bir ark var bizim mahalleden geri vermiyor hackle al dior bana yardım edin arkadaşlar yada gizli soruyu bilmeden yapabilirmiiim onu soleeeiiinnn

Similar threads

Selamlama arkadaşlar!! sizlere benim 1 senedir kafamı kurcalayan ve büyüklerime, saygı duyduğum ağabeylerime, bu işlerde ustalaşmış arkadaşlarıma hatta aileme bile sorduğum bir sorudur bu, sizinde fikirlerinizi merak ettiğim için sizlere bu soruyu soracağım Bir kız evlenmekte seni diretiyorsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Selam beyler Deney 7 var biliyosunuz bu akşam başladı Oğuz'a yardım etmemiz gerek 1 Gorev Msn'ine 300 kişi eklemeli sm biggrinkinggif 2 Gorev Arkadaşı Windows Live'a eklemek !! 3 Gorev Sozluk yazarları , yazabildikleri tum sozluklere (ekşi,itu,vs sozluk) Oğuz Uslu isimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar Ben lise son sınıf öğrencisiyim2 senedirde sevdiğim bi kız var sınıf arkadaşımokula girmeden öncede tanışıyorduk onla Geçen yıl açılabildimCevabı ben seni dost olarak görüyorum ve senden bunu dinlemek istemezdim oldu ve çekti gitti Ve benle o gündne beri hiç konuşmadı Bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
bana yardım edin ne olurailesi beni istemiyo mrh Arkadaşlar ben nerden başlıycağımı bilemiyorum pek güç durumdayım ancak ne olur bana yardım edinarkadaşlar ben özel bi hastanenin muhasebe bölümünde çalışıyorumhastAnenin sahibinin oğlunu seviyorum iki yıldır beraberizo benim birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
355
858,506Konular
983,048Mesajlar
33,111Kullanıcılar
SefaisyouSon üye
Üst Alt