Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Armut Reçeli

Armut Reçeli
0
49

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
armut-receli.jpg

Armut Reçeli Tanımı İçin Materyaller

  • 8 adet armut
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 2 çorba kaşığı limon suyu
  • Yarım çay bardağı su
  • Kabuk tarçın ve karanfil

Armut Reçeli Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Armutlar yıkanıp kabukları soyulur ve küp halinde doğranır tencereye alınır.
  2. Üzerine limon suyu eklenip karıştırılır.
  3. Sonra şeker ve su eklenir kaynamaya bırakılır.
  4. Kaynamaya başlayınca reçelin altı kısılır ve içine tarçın ve karanfil atılır.
  5. Reçel kıvam almaya başlayınca birkaç damla limon sıkılıp cam kavanoza boşaltılır ve aykırı çevrilir.
 
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt