iltasyazilim
FD Üye
Armutlu Crumble Malzemeleri
2 yemek kaşığı tereyağı
6 adet armut
1 su bardağı esmer şeker
Crumble Hamuru için Malzemeler
400 gr un
100 gr badem tozu
100 gr toz şeker
250 gr tereyağı – soğuk
1 adet limon kabuğu rendesi
Armutları küp doğrayın Tereyağını tavada eritin ve armutları ekleyip bir tur çevirdikten sonra şekeri ekleyin
Armutlar şekerle beraber biraz renk alınca kenara alın, tamamen pişirmeyin
Crumble için, tüm malzemeleri stand mikseri veya elinizle kum gibi oluncaya kadar ufalayın
Armutlu harcı fırın kabına alın, üzerine crumblın hepsini serpiştirin 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 2530 dakika pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
2 yemek kaşığı tereyağı
6 adet armut
1 su bardağı esmer şeker
Crumble Hamuru için Malzemeler
400 gr un
100 gr badem tozu
100 gr toz şeker
250 gr tereyağı – soğuk
1 adet limon kabuğu rendesi
Armutları küp doğrayın Tereyağını tavada eritin ve armutları ekleyip bir tur çevirdikten sonra şekeri ekleyin
Armutlar şekerle beraber biraz renk alınca kenara alın, tamamen pişirmeyin
Crumble için, tüm malzemeleri stand mikseri veya elinizle kum gibi oluncaya kadar ufalayın
Armutlu harcı fırın kabına alın, üzerine crumblın hepsini serpiştirin 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 2530 dakika pişirin
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız