Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Armutlu Keçi Boynuzlu Muhallebi (Ekgıda)

Armutlu Keçi Boynuzlu Muhallebi (Ekgıda)
0
35

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
armutlu-keci-boynuzlu-muhallebi-ekgida.jpg

Armutlu Keçi Boynuzlu Muhallebi (Ekgıda) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 çay bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tam pirinç unu
  • 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi
  • Yarım armut

Armutlu Keçi Boynuzlu Muhallebi (Ekgıda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Armudumuzu bir kenarda cam rendeyle rendeleyelim.
  2. Uygun kabımızı alalım ve içerisine çabucak suyumuzu ve tam pirinç unumuzu koyarak başlayalım karıştırmaya. Kıvam alınca altını kapatalım.
  3. İçine çabucak armudu ek edip karıştıralım.
  4. 3 çeşit karıştırdıktan sonra keçi boynuzu pekmezimizi ekleyelim ve tekrar karıştırdıktan sonra mama kabına alalım. Armutlu tam pirinç unlu muhallebimiz hazır. Bebişlere afiyet olsun .
Armutlu Keçi Boynuzlu Muhallebi (Ekgıda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt