Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Armutlu Turta Tarifi Resimli yapılışını istiyorum

Armutlu Turta Tarifi Resimli yapılışını istiyorum
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Armutlu Turta Tarifi Resimli yapılışını istiyorum selamlama kızlar bana ivedi olaRAK Armutlu Turta Tarifi Resimli yapılışı hakkında bilgi ve resimlerini aktarırsanız fazla sevinirim Şimdiden Armutlu Turta Tarifi için çok tşk ederim  

Similar threads

Armutlu Turta Tarifi Resimli Armutlu Turta Tarifi Armutlu Turta Gerekli Malzemeler 1 yumurta 1 cay b toz şeker 2 su b un 3 corba k yoğurt 1 pk vanilya 1 pk kabartma tozu 100 gr tereyağı 1 pk kabartma tozu Armutlu harcı icin 1 su b toz şeker 1 corba k tereyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Armutlu Turta Tarifi İçin Malzemeler 1 föyte tart hamuru100 gram yumuşak tereyağı150 gram şeker2 adet yumurta50 gram un100 gram öğütülmüş badem1 kutu konserve armut, yani 9 armut yarısı Üzeri için: Pudra şeker Armutlu Turta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Fırınınızı önceden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Türkistan Pilavı Tarifi Resimli Türkistan Pilavı Tarifi Resimli Merhaba kızlar sizden Türkistan Pilavı Tarifini istiyorum bana ayrıntılı bir şekilde Türkistan Pilavının yapılışını yazarsanız fazla sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Resimli Armutlu Milfoy Suprizi Tarifi Armutlu Milfoy Supriz Nasıl Yapılır Armutlu Milfoy Suprizin Yapılışı resimli imagesarmutlumilfoysuprizitarifiresimli5ad45efad5fb0 Malzemeler 8 Kare Milfoy Hamuru (dondurulmuş) 4 Olgun Armut 3 Corba Kaşığı Elma Suyu 500 gr Krempeynir 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
ıspanaklı Turta Resimli Ispanaklı Turta Tarifi, Ispanaklı Turta nasıl yapılır Ispanaklı Turta yapılışı Resimli imagesispanakliturtatarifiresimli5ad450e1e948d MALZEMELER 300 gr dondurulmuş (veya yarım kilo taze ıspanak) 1 corbakaşığı tereyağ (veya margarin) 450 gr dondurulmuş milfoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt