Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Böreği

Arnavut Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Arnavut Böreği Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için


**1 tatlı kaşığı tuz
**5 su bardağı un
**1 yemek kaşığı sirke
**2 su bardağı ılık su

İçi İçin;


*Peynir
*Maydanoz

Üzeri için;


*1 adet yumurta sarısı

Arnavut Böreği Tarifi Yapılışı Hamur malzemelerini bir kaba alıp çok yoğun olmayan bir hamur elde edelim ve 15 dakika kadar dinlendirelim Sonra hamuru 30 yumak yapalım ve her bir yumak için çay tabağı büyüklüğünde hamuru açalım Üzerine sadece sıvı yağ sürüp 15 kattan sonra iç malzemesini koyup 15 kat daha üstünü kapatalım
Her katın arasına sıvı yağ sürelim
Bütün katları açıp koyduktan sonra; üzerine yumurta sarısı sürün havuç dilimi şeklinde keselim ve 175° fırında pişene kadar pişirilir
 
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt