![arnavut-cigeri-tarifi.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/12/12/arnavut-cigeri-tarifi.jpg)
Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gr arnavut ciğeri
- 2 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı mısır unu
- 1tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 3 adet orta boy patates
- 1 adet orta boy soğan
- Bir avuç maydanoz
- 1 su bardağı sıvı yağ
Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle patatesleri küp küp doğrayıp yağda kızartın köşeye alalım.
- Daha sonra soğanları julyen doğrayıp maydanozla karıştırıyoruz ve geniş bir servis tabağına yayıyoruz.
- En son ciğerleri yıkayalım süzelim ve buzdolap poşetine alalım ve unları, baharatları ve tuzu ekleyerek iyice karıştırıyoruz.
- İyice kızarmış yağda 15 dakika pişiriyoruz ve soğanları dizdiğimiz tabağa dökelim ve patatesleri de üzerine yayalım servise hazırdır afiyet olsun .