Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri
0
23

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
arnavut-cigeri.jpg

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg dana ciğeri
  • 3 orta uzunluk patates
  • 5 adet çarliston biber
  • Un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Toz biber
  • Kimyon
  • Kekik
Kızartmak için;
  • Sıvıyağ
Soğan salatası için;
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 10 kol maydanoz
  • Sumak
  • Tuz

Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı

  1. Kasaptan zarı hudutları alınmış küp doğranmış ciğerinizi suyun altına tutup sonra süzgeçte suyunun süzülmesi için bırakın.
  2. Akabinde patateslerimizi soyup küp küp doğrayın .
  3. Üzerine bir çay kaşığı tuz serpin karıştırın .
  4. Bol kızgın yağda kızartın .
  5. Patatesler kızarırken yağlı kağıtın üzerine 1. 5 su bardağı un dökün.
  6. Üzerine yarım tatlı kaşığı tuz serpip karıştırın .
  7. Suyu süzülen ciğerinizi una bulayıp süzgeçte fazla ununu eleyin.
  8. Kızaran patateslerinizi tabağa alın biberleri izi kızartın kızaran biberlerinizi aldıktan sonra azar azar ciğerlerinizi kızgın yağa atın 2 dakika kızartın ve bir tencereye alın.
  9. Tencerenin ağzını kapatın ciğerinizi öteki ciğerler kızarana kadar sertleşmesin bütün ciğerleri kızarttıktan sonra baharatlarınızı atıp karıştırın dilediğiniz üzere servis edin????.
  10. Soğan salatası için soğanları ay formunda kesin sumak ile düzgünce ovun üzerine maydanoz arı doğrayıp tuz atın tekrar karıştırın soğan salatanın hazır ????.
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt