Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri
0
24

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
arnavut-cigeri.jpg

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram ciğer
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1,5 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 adet patates
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet kırmızı soğan
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Maydanoz

Arnavut Ciğeri Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Kuzu ciğerinin zarını ayıkladıktan sonra küp küp doğrayın.
  2. Ciğerleri süzgece alıp suyla yıkayın.
  3. Unu derin bir kaseye alıp tuzu atın.
  4. Ciğerleri una koyup harmanlayın.
  5. Sıvı yağı tavada ısıtın. Isınmış yağa alın.
  6. Kırmızı biberi de ekleyip pişirmeye devam edin.
  7. Patatesleri küp küp doğrayın.
  8. Bir tavada sıvı yağ kızdırın.
  9. Patatesleri kızartın.
  10. Ciğerlerin ve patatesleri yağını süzdürün.
  11. Servis tabağına alın.
  12. Soğanı doğrayıp üzerine tuzu serpin güzelce karıştırın.
  13. Maydanozu da incecik kesip soğanlara ekleyin.
  14. Ciğer, patates ve soğanı harmanlayarak servis tabağına alın. Afiyet olsun. ❤️.
 
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt