Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri
0
48

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
arnavut-cigeri-4.jpg

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo tavuk ciğeri
  • 1 su bardağı un
  • 3 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet soğan
  • Maydanoz
  • Sıvı yağ
  • Tuz

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Ciğerleri küçük küçük keselim ve her yerini yeterlice unlayalım.
  2. Patatesleri küp küp keserek kızartalım.
  3. Patatesler soğurken ciğerleri kızartalım.
  4. Kızaran ciğerlerin üzerine tuz serperek soğumaya bırakalım.
  5. Soğanları yarım halka formunda ince ince keselim. Maydonozları kıyalım.
  6. Kızaran patates ve ciğerler soğuduktan sonra patates, ciğer, maydanoz ve soğanları karıştıralım.
Afiyet olsun. :).

Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt