Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo tavuk ciğeri
- 1 su bardağı un
- 3 adet orta uzunluk patates
- 1 adet soğan
- Maydanoz
- Sıvı yağ
- Tuz
Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Ciğerleri küçük küçük keselim ve her yerini yeterlice unlayalım.
- Patatesleri küp küp keserek kızartalım.
- Patatesler soğurken ciğerleri kızartalım.
- Kızaran ciğerlerin üzerine tuz serperek soğumaya bırakalım.
- Soğanları yarım halka formunda ince ince keselim. Maydonozları kıyalım.
- Kızaran patates ve ciğerler soğuduktan sonra patates, ciğer, maydanoz ve soğanları karıştıralım.
Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı