Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
35
F-D Coin
94

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana ciğer
  • 3 adet patates
  • Glutensiz un
Sos için;
  • Tereyağ 2 yemek kaşığı kadar
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Kızartmak için;
  • Ayçiçek yağı

Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ciğerlerin zarı soyulur ve küp küp doğranır.
  2. Kabuğu soyulup, yıkanan patatesler ciğerlerin boyutunda küp küp doğranır.
  3. Glutensiz una tek tek bulanır ve fazla un silkelenir.
  4. Önce patatesler kızgın yağa atılır ve kızartılır.
  5. Patatesler kızardıktan sonra tekrar kızgın yağa tek tek ciğerler atılır.
  6. Sos için; tereyağ ve baharatlar cezveye alınır.
  7. Tereyağında kızdırılmış baharatlar ciğerlerin üzerine dökülür ve pamuk pamuk arnavut ciğeri servise hazır. Afiyet olsun :).
Arnavut Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler 1 kilo tavuk ciğeri1 su bardağı un3 adet orta uzunluk patates1 adet soğanMaydanozSıvı yağTuz Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ciğerleri küçük küçük keselim ve her yerini yeterlice unlayalım. Patatesleri küp küp keserek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Materyaller 500 gram ciğer1 çay bardağıUn (Bulamak için)1 çay kaşığı tuz1 su bardağı sıvı yağ1,5 çay kaşığı toz kırmızı biber2 adet patates (Küp doğranmış)2 su bardağı sıvı yağ (Patatesi kızartmak için)1 yemek kaşığı kuru nane (Patatesleri bulamak için) Arnavut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Gereçler Ciğer için; 400 gram ciğer(kuşbaşı doğranmış)1-2 su bardağı un(bulamak için)1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı toz biber4 adet patates(küp küp doğranmış)4 su bardağı sıvı yağ Maydanozlu soğan için; 1 adet soğan(piyazlık doğranmış)1 çay kaşığı tuzYarım demet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Lokum Üzere Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler 1 kg dana ciğer1 su bardağı unKızartmak için gereğince sıvı yağTuz ,kırmızı toz biber ,kimyon4 tane orta uzunluk patates2 tane kuru soğan1 tatlı kaşığı sumakBir kaç kol maydanoz ve lavaş ekmeği Lokum Üzere Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler 500 gram dana ciğer1 su bardağı un3 adet orta boy patates1 su bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı tereyağTuz, karabiber, pulbiber, kekik Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce ciğerleri küçük küpler şeklinde doğrayıp yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt