Arnavut Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg dana ciğeri
- 3-4 tane patates
- 3-4 tane biber
- 2 avuç dolusu un
- 1 çay kaşığı tuz
- Soğan
- Sumak
- Limon
Arnavut Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ciğerler ve patatesler küp küp kesilir.
- Biberler de pulları temizlenerek doğranır.
- Ciğerler un-tuz karışımına bulanır.
- Patates ve biberler kızartılır.
- Ciğerlerin de fazla unu silkelenerek kızartılır.
- En son ciğerler kızartılır.
- Hepsi bir karıştırma kabına alınarak üzerine kimyon ,karabiber ve kekik eklenir. Karıştırılır.
- Yanında sumaklı soğan ve limon ile servis edilir. Afiyet olsun????.