Arpa Şehriye Salatası Tanımı İçin Gereçler
- 1 su bardağı arpa şehriye
- Yarım çay bardağı sıvıyağ
- 2,5 su bardağı kaynar su
- Yarım demet dereotu
- 3 adet kornişon turşu
- 2 adet közlenmiş kırmızı biber
- 1 çay bardağı mısır
Arpa Şehriye Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Arpa şehriye kavrulduktan sonra pilav yapar üzere üzerine kaynar su dökülür ve pişmeye bırakılır.
- Demlenen ve soğuyan arpa şehriyeler üzerine, doğradımız turşu, kırmızı biber, dereotu, mısır eklenir.
- İsteğe nazaran oranları azaltıp çoğaltabilirsinizAfiyet olsun.
Arpa Şehriye Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.