Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebab Tarifi Resimli

Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebab Tarifi Resimli
0
69

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebabı Tarifi
Arpacık Soğanlı Bahcıvan Kebab nasıl yapılır
Bahcıvan Kebab Tarifi
Bahcıvan Kebab nasıl yapılır

imagesarpaciksoganlibahcivankebabtarifiresimli5ad42616f2f7f

Malzemeler
1 kg kuşbaşı kuzu eti 30 adet arpacık soğanı 3 corba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy domates 2 adet havuc 250 gr sultani bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber 12 demet dereotu

Yapılışı
Eti yıkayıp bir tencereye koyun Tereyağı ile birlikte hafifce kavurun Halka şeklinde doğranmış havucu ilave edin Tencerenin kapağını kapatıp, hafif ateşte et yumuşayıp suyunu cekene kadar 1 saat pişirin
Et suyunu cekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuc, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin Et yumuşayıp, kendi yağına kalıncaya kadar hafif ateşte 1 1,5 saat pişirin (Etin suyu azaldıkca en fazla 2 su bardağı ılık su ekleyebilirsiniz)
Arpacık soğanlı bahcıvan kebabını uzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın
 
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt