Artan Pilavdan Yayla Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 su bardağı su
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- 1 yemek kaşığı un
- 1-1,5 bardak pilav
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı nane
Artan Pilavdan Yayla Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Su, yoğurt, yumurta, un bu materyallerin hepsini birinci başta tencereye ekliyoruz ve güzelce çırpıyoruz.
- Hiç topak kalmadıktan sonra pilavı ekleyip ocağın altını yakıyoruz.
- Her şeyi soğuktan eklediğimiz için daima karıştırarak pişiriyoruz.
- Kaynamaya başladığında sos tenceresine zeytinyağı ekliyoruz ve ısındıktan sonra naneyi de ekleyip çorbaya ek ediyoruz. Afiyet olsun ????.