Artan Pilavla Lezzetli Kaşarlı Kroket Tanımı İçin Gereçler
- 2 su bardağı artan pilav
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı galeta unu
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 sarımsak rendesi
- Avuç içi kadar kıyılmış maydanoz
- Yarım çay kaşığı karabiber ,pul biber
- Bir cimdik tuz
- Sıvı yağ
- 1 yumurta ve galeta unu
- Kaşar peynir
Artan Pilavla Hoş Kaşarlı Kroket Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Pilav, 1 yumurta ,2 yemek kaşığı galeta unu, salça ,sarımsak, maydanoz, tuz ve baharatları ekleyip yoğuralım.
- Cevizden biraz büyük kesimler alıp içine kaşar koyup elimizde şekillendirelim.
- Evvel çırpılmış yumurtaya ,sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartalım. Bu kadar kolay ve lezzeti mükemmel bir kroket afiyet olsun.