Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşık olmamam için ne yapmam gerekli

Aşık olmamam için ne yapmam gerekli

Similar threads

arkadaşlar yeni bi kızla tanıştım fazla güzel ve aşık oldum galiba benim bu kıza aşık olmamam gerek ben 10 mesaj atıyorum kız 1 tane arada atıyor mesajlarımı tınlamıyor bu kızı kendime aşık etmem gerek ama nasıl?
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Merhaba arkadaşlar Benim sınıfımda çok lakin çok sevdiğim bi kız var Ben dierleri gibi yalnızca kesişmiyorum Her tenefüs konuşuyoruz Birbirimizin gözlerine 23 dakka bakıyoruz En sevdiğim anlarda bu oluyo pek güzel ve iyi bi kızki anlatamam Zaten onun herzaman gülen gözlerine ve dudaklarına aşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Merhabalar, Şu lahza Ünv 1 öğrencisiyim, sınıfımda bir kıza deli gibi aşık oldum, takriben 15 gündür samimiyetimiz ilerledi(O sanırım dost olarak görüyor), tam ona açılmayı düşünürken vizeler bitti ve memleketine gitti, bayramdan sonra dönecek fakat 2 hafta katlanma edemeyeceğim, sizce ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar ben zorunlu bi olaydan dolayı okulda sını başkalaştırmak durumunda kaldım Sınıfta bir kız var Ilk Olarak gözüm takılıyodu lakin olmaz diyordum Kız zaten sınıfta fazla dikkat çekici biriydi Sonra meslek o fakat aşık oldum Yalnız Kızın Adı dışarıya hiç birşey bilmiyorum Ben utangaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Merhaba arkadaşlar Benim sıkıntım şu okulumda bi kız var bana fazla cazibeli geliyor hoşlanıyor gibiyim çoğu kez bakışıyoruz ve onu karşımda görür görmez kalbim bi acayip çarpıyo yüzüm yanıyor gibi türlü şeyler oluyorSorun ise şu ben böyle atılgan biri değilim ne yazıkki fazla utangaç biriyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,895Kullanıcılar
HAD3SSon üye
Üst Alt