Aşırı Kolay Pankek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için:
- 1.5 su bardağı süt
- 2 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un
- 5 su bardağı süt
- 4 kaşık un
- 1.5 kaşık nişasta
- 1 çorba kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 çorba kaşığı kakao
- 2 muz
- 6 adet çilek
- Renkli draje şekerler
- Pasta süsü
Aşırı Kolay Pankek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce kremamızı hazırlıyoruz,.
- Bütün materyalleri tencereye alıyoruz ve altını açıyoruz pişene kadar karıştırıyoruz.
- Pişen kremamızı altını kapatıp ocaktan alıyoruz.
- Pankek gereçlerimizi un hariç bir kaba alıp karıştırıyoruz.
- Unu da ekleyip karıştırıyoruz.
- Tavamızı ocağa alıp altını kısık ateşte açıyoruz bir kepçe yardımıyla pankek harcımızı tavaya döküyoruz tavanızın genişliğine nazaran döküyoruz tavanız büyükse 1. 5 kepçe döküyoruz küçükse 1 kepçe döküyoruz.
- Altı pişince çevirip başka tarafı da pişiriyoruz.
- Pişen pankeklerimizi tek tek servis tabağına alıyoruz ve kremayla ortalarına sürüyoruz.
- Her kata bir muz başka bir kata çilek seriyoruz biten pankekimizin her tarafına krema gelecek biçimde sürüyoruz.
- Üzerini drajelerle ve pasta süsleriyle süslüyoruz. Afiyet olsun????????