Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aşırı Lezzetli Şekersiz Fit Puding

Aşırı Lezzetli Şekersiz Fit Puding

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
asiri-lezzetli-sekersiz-fit-puding.jpg

Çok Lezzetli Şekersiz Fit Puding Tanımı İçin Materyaller

• Çeyrek olgun avokado
  • 1 küçük yahut yarım büyük muz
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 tatlı kaşığı kakao
Üzeri için(tamamen opsiyonel)
  • Hindistan cevizi tozu
  • Birkaç kesim bitter çikolata
  • 1 tatlı kaşığından az tahin
  • (ben bu türlü kullandım siz istediğiniz üzere kullanabilirsiniz)

Çok Lezzetli Şekersiz Fit Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Epey lezzetli ve bir o kadar da hafif olan bu şahane tanımı kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
  1. Avokado ve muz olgun olmalı. Tüm gereçleri blendıra alın.
  2. Büsbütün püre haline gelene kadar blendırdan geçirin.
  3. Ve tabağa alın. İster süsleyin tüketin ister süslemeden.
  4. Çok çok kolay 1 dk üzere bir müddette oluyor. Ben 1 saat kadar dinlendirmenizi tavsiye ederim afiyet olsun.
Çok Lezzetli Şekersiz Fit Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Şekersiz,Muzlu Turufflar (Az Materyalli, Çok Lezzetli) Tanımı İçin Materyaller 1 – 1, 5 paket kadar, kakaolu petibör bisküvi4 küçük olgun muz( yada 2 büyük olgun muz)2 yemek kaşığı fındık yahut ceviz kırığı Bulamak için; Hindistan cevizi Şekersiz,Muzlu Turufflar (Az Materyalli, Çok Lezzetli)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kakaolu Nefis Fit Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt3 yemek kaşığı yulaf kepeği (ben ince çekilmiş kullanıyorum, daha kıvamlı oluyor)1 yemek kaşığı kakao1 tatlı kaşığından biraz az fındık kreması Üzeri için 1 küçük muzÇok az granolaİsteğe göre kuruyemiş ve kuru meyvelerTarçın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Şekersiz Unsuz Muhteşem Lezzetli Fit Tatlı Tarifi İçin Malzemeler Tabanı için: 2 yemek kaşığı yulafYarım su bardağı sütÇeyrek çay kaşığı vanilya(tabanı için dilim esmer ekmek de kullanılabilir.) Üzeri için : 1 küçük veya yarım büyük muz1 adet ceviz1 tatlı kaşığı tahin1 tatlı kaşığı pekmez1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Fit Kayısı Topları (Şekersiz) Tanımı İçin Materyaller 20 adet kuru kayısı1 avuç ceviz içi1 yemek kaşığı kakao1 tatlı kaşığı bal Bulamak için: Hindistan cevizi Fit Kayısı Topları (Şekersiz) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Selamlar Kayısıları bir kaba koyalım. Üzerini geçecek kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Evde Olan Malzemelerden Çok Lezzetli Bisküvi Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt3.5 su bardağı su1 yemek kaşığı tereyağ2 çorba kaşığı kakao3 çorba kaşığı şeker1 çay kaşığı vanilyaYarım paket çikolata1 paket kakaolu bisküvi ben evde yarım kakaolu vardı yarım yulaflı karışık kulandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
15
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt