Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşırı Pratik Şipşak Hazırlayabileceğiniz Mini Bazlama

Aşırı Pratik Şipşak Hazırlayabileceğiniz Mini Bazlama
0
96

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Aşırı Pratik Şipşak Hazırlayabileceğiniz Küçük Bazlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı ılık su
  • 1 tatlı kaşığı maya
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yaklaşık 6 su bardağı kadar un (Kontrollü ekleyin)

Aşırı Pratik Şipşak Hazırlayabileceğiniz Küçük Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yoğurma kabına ılık suyumuzu alalım ve mayayı ekleyip karıştırarak eritelim.
  2. Maya eriyince denetimli un ve tuz ekleyip yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde edelim.
  3. Oda sıcaklığında 1 saat mayalandıralım.
  4. Portakal büyüklüğünde modüllere ayırıp merdane yardımıyla açalım ve fotoğrafta gösterilen üzere bıçakla keselim ve teflon tavada orta ateşte artlı önlü pişirelim.
  5. Yiyeceğiniz kadarını bu halde hazırlayıp pişirin.
  6. Kalan hamuru dolaba kaldırabilirsiniz dilerseniz hamuru birebir bu halde hazırlayıp kızgın yağda da kızartabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ???? ❤️.
Aşırı Pratik Şipşak Hazırlayabileceğiniz Küçük Bazlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavada Şipşak Bazlama Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo un (4-5 su bardağı)2 su bardağı ılık su (süt varsa 1 su bardağı süt, 1 su bardağı su)2 tatlı kaşığı şeker2 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı kuru maya (yada 1 paket instant maya)Yarım su bardağı sıvı yağ Tavada Şipşak Bazlama Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Pratik Bazlama Tanımı İçin Materyaller 300 ml kefir yada yoğurt1 çay kaşığı tuz1 paket kabartma tozu350-400 gram un İçi için Beyaz ve kaşar peynirİsteğe nazaran maydanoz Pratik Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Kefir yada yoğurdu bir kaba alıyoruz. Üzerine tuzu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Küçük Bazlama (Puf Puf Yumuşacık ) Tanımı İçin Materyaller 300 ml su500 gram un1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı toz şeker1 paket kuru maya Üzerine sürmek için; Tereyağ Küçük Bazlama (Puf Puf Yumuşacık ) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Karıştırma kabına un, tuz, şeker, maya ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Bazlama (Çok Kolay Ve Pratik) Tanımı İçin Malzemeler 5 su bardağı un1 paket instant maya2 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı tuz (çok dolu olmasın)2 su bardağı ılık su Bazlama (Çok Kolay Ve Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un, maya ,tuz ve zeytinyağını yoğurma kabına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Kahvaltılık Mayalı Küçük Bazlama Tanımı İçin Materyaller Hamur için; 4 su bardağı un1 tatlı kaşığı toz şekerYarım tatlı kaşığı tuzYarım paket instant mayaAldığı kadar su Üzerine sürmek için; Tereyağı Kahvaltılık Mayalı Küçük Bazlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Un, tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt