Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

aşk

aşk

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
BIR ZAMANLAR, tüm duyguların üstünde yaşadığı bir ada varmış:
Sevinç, Üzüntü, Data ve bütün diğerleri, Aşk dahil

Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş Bunun üstüne hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlarAşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü olası olan en son esas dek beklemek istemişAda az kalsın battığı vakit, Aşk yardım istemeye karar vermiş Zenginlik, koskocoman bir teknenin içinde, geçmekteymişAşk, Zenginlik, beni de yanına alır mısın?diye sormuşZenginlik, Hayır, alamamTeknemde fazla fazla altın ve gümüş var, senin için yer yokdemişAşk, çok güzel bir yelkenlinin içindeki Gurur'den destek istemiş Gurur, lütfen bana takviye et!, Gurur Sana destek edemem, Aşk Sırılsıklamsın ve yelkenlimi mahvedebilirsindiye cevap vermiş Endişe yakınlardaymış ve Aşk destek istemiş: Üzüntü, seninle geleyimÜzüntü Of, Aşk, böylece üzgünüm ama, yalnız kalmaya ihtiyacım varSevinç da Aşk'ın yanından geçmiş; lakin o kadar mutluymuş ki Aşk'ın çağrısını duymamış Aşk, birdenbire bir ses duymuş Gel Aşk! Seni yanıma alacağımBu Aşk'tan daha yaşlıca birisiymiş Aşk öyle uğurlu ve mutlu hissetmiş oysa, onu yanına alanın kim olduğunu öğrenmeyi akıl edememiş Yeni bir kara parçasına vardıklarında, Aşk'a yardımcı yoluna devam etmiş Ona ne dek borçlu olduğunu ayrım eden Aşk, Bilgi'ye sormuş: Bana yardım eden kimdi?Veri O, Zaman'dıdiye cevap vermiş Süre mı? Neden bana takviye etti ki?diye sormuş Aşk Veri gülümsemiş:

Çünkü sadece Vakit Aşk'ın ne değin büyük olduğunu anlayabilir *

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt