Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi

Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
asla-yag-cekmeyen-icli-pisi.jpg

Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi İçin Malzemeler

• 4 su bardağı un
  • 3 çorba kaşığı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • Silme çay kaşığı karbonat
  • Un
İçi için;
  • Lor peyniri
  • İstediğiniz baharatlar veya maydanoz

Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sıvı malzemeleri karıştırma kabına alıyoruz. Güzelce karıştırıp, kabartma tozu, karbonat, tuzu ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
  2. Unu ilave ediyoruz yumuşak bir hamur elde etmek için yaklaşık yarım su bardağından biraz fazla su ekledim una göre değişebilir kontrollü ekleyin.
  3. Hamurumuzu yoğurup iki bezeye ayırıyoruz, yarım santim kalınlığında açıp büyük ağızlı bir bardakla kesiyoruz.
  4. Kestiğimiz yuvarlakların ortasına peynir yada istediğiniz iç harcı koyup kapatıyoruz.
  5. Derin yağda güzelce kızartıp, servis ediyoruz. Asla yağ çekmiyor kesinlikle deneyin ☺️????
Asla Yağ Çekmeyen İçli Pişi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı su1 yemek kaşığı sirkeTuzAldığı kadar un İçi için; 1 adet soğan1 tatlı kaşığı salça1 demet pazıPulbiberToz kırmızı biberSıvıyağTuzKızartmak için sıvı yağ Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli Pişi Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı süt(ılık)1 adet yumurta1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kabartma tozuYaklaşık 3 su bardağı un İç harcı için de istediğinizi kullanabilirsiniz Ben peynirli hazırladım. Puf Puf Kabaran Yağ Çekmeyen Mayasız İçli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Patatesli Kaşarlı Pişi (Asla Yağ Çekmeyen) Tanımı İçin Malzemeler 1 adet haşlanmış rendelenmiş patates1 küçük kase rendelenmiş kaşar1 adet yumurta1 su bardağı yoğurtYarım paket kabartma tozuYarım çay kaşığı karbonat1 silme tatlı kaşığı tuz3,5 su bardağı un (Un ölçüsü ununa nazaran değişebilir)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Dev Gibi Kabaran Asla Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi İçin Malzemeler 1,5 su bardağı ılık süt1 su bardağı ılık su1 paket toz maya1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı (Silme) kaşığı toz şekerAldığı kadar un(4,5-5 su bardağı) Kızarmak için; Sıvı yağ Dev Gibi Kabaran Asla Yağ Çekmeyen Pişi Tarifi Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
Yağ Çekmeyen Mayasız Pişi Tanımı İçin Gereçler 1 tam yumurta1 paket kabartma tozu1 bardak yoğurt2.5-3 bardak un1 çay kaşığı tuzKızartmak için sıvı yağ Yağ Çekmeyen Mayasız Pişi Tanımı Yapılışı Yumurta, yoğurt, kabartma tozu, un, tuz bir kapta karıştırmaya başlayalım unu azar azar ekleyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,480Konular
981,431Mesajlar
29,593Kullanıcılar
Üst Alt