Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aslı diye bi kız var ayarlamam lazım strateji verin lütfen

Aslı diye bi kız var ayarlamam lazım strateji verin lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Size bi olay anlatıcam lütfen okuyun Benim aslı diye bi arkadaşım var 8 de aynı sınıftaydık derhal ayrı okullardayız bir zamanlar pek konuşmazdık lakin hemen mesajlaşıyoruz kıza seni seviyorum dedim sonra kız bana küstü hiç beklemezdim falan dedi engelledi sonra 1 ay geçti aradan tekrar mesaj attı özür diledi tekrar mesajlaşıyoruz fakat knka gibi mesajlaşıyoruz ben kızı kurmak istiyorum lakin nasıl başlayacam ne diyecem bilmiyorum Yardım edin lütfen görüşlerinizi merak ediyorum

Similar threads

Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar bir kız arkadaşım var fazla fazla seviyorum ilişkimizde sadece samimiyete siklet gösterdik birbirimize yalan söylemeyi alışkanlık haline getirdik benim sigara kullanmam zamanla ilişkimizi zedeledi ve ne olduğunu anlamadan ayrıldık 2 ay dek farklı kaldık bu sürede sevgimiz gerçekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaşlar benim bi kız arkadaşım var 2 yıldır çıkıyoruz sözlendik falan neyse bunların sınıftan bi o cocuk benım kızın kafasına yanlıslıklamı bilerekmi bilmiyorum top atıyo benım kız hastanelık oluyo bayılyo ben çıldırmıyım diye benim kız bana söylmyo benim kızın arkadaşı söylüyo sonradan ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba Değerli Arkadaşlar Üniversitede 3 Yıldır Bi Kızı Seviyorum Onun Bana Karşı Sevgisi Var Dersleri Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte Oturuyoruz Bütün Herşeyini Biliyorum Oda Benim Herşeyimi Biliyor O Kız İçin Herşeyi Yaptım Ben Ölümü Bile Göze Aldım O Kız İçin Yaklaşık Olarak Canımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Merhaba Kıymetli Arkadaşlar Üniversitede 3 Yıldır Bi Kızı Seviyorum Onun Bana Karşısında Sevgisi Var Dersleri Birlikte Çalışıyoruz, Birlikte Oturuyoruz Bütün Herşeyini Biliyorum Oda Benim Herşeyimi Biliyor O Kız İçin Herşeyi Yaptım Ben Ölümü Bile Göze Aldım O Kız İçin Neredeyse Canımdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt