Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aslı Gungor Bende Dahil Şarkısı

Aslı Gungor Bende Dahil Şarkısı
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aslı Gungor Bende Dahil Şarkı Sozu
Aslı Gungor Aşk Alev Aldı Albumu Bende Dahil Şarkısı

Ben Yaklaştım, Sen Uzaklaştın
Yine De Ortak Bir Duyguyu Paylaştık
Emsalsiz Bir Huznu Davet Ettin Evimize
Giderek Daha Fazla İşledi İcimize

Ben Yaklaştım, Sen Uzaklaştın
Yine De Ortak Bir Duyguyu Paylaştık
Emsalsiz Bir Huznu Davet Ettin Evimize
Giderek Daha Fazla İşledi İcimize

Farkındayım Artık Sessizliğin Sonsuz
Zaten Tekrar Donsen De Gonlun Ruhsuz
Farkındayım Tadım Kalmadı Benim De, Aman !
Zaten Tekrar Donsem Dostlara Bile Anlatamam
Oooo

Neden Aşkta Herkes Mutlu Değil
Ne Yazık Ki Buna Ben De Dahil
Neden Aşkta Herkes Şanslı Değil
Ve Yazık Ki Buna Ben De Dahil

Farkındayım Tadım Kalmadı Benim De, Aman !
Zaten Tekrar Donsem Dostlara Bile Anlatamam
Oooo

Neden Aşkta Herkes Mutlu Değil
Ne Yazık Ki Buna Ben De Dahil

Neden, Neden, Neden Neden !

Soz: Burcu Gungor Muzik: Aslı Gungor

Similar threads

Aslı Gungor Son Opucuk şarkı sozleri Bu sana veda ederken son bakış, son gulucuk, Bu sana kalbimden kopan son opucuk Sana yıllar yılı buyuttuğum aşk Ne yazık ellerinde artık kucucuk Sandın ki ne yaparsan yap yanındayım ben Acıyı ihaneti taşımak zorundayım ben Yapamam gidemem sandın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Siyasetçi ve iş adamı Cavit Çağlar, siyasetten spora, sağlıktan iktisada kadar pek çok hususta Günaydın'dan Tuba Kalçık'a özel açıklamalar yaptı. Çağlar, Türkiye’nin büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirtti Trump'ın Cumhurbaşkanımız için 'Birinci sınıf satranç oyuncusu' sözü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
UZUNKULAK İLE KELEBEK Uzunkulak sabahın erken saatlerinde köyden ayrılmış, otlamak için meraya gidiyordu. Şöyle bir kafasını kaldırıp havayı kokladı. Gün, güzel ve güneşli geçeceğe benziyordu. Etrafına bakınıp dururken yavaşladığını fark etti. Şimdi eğlence zamanı değildi. Karnı çok acıkmıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Meral Okay'ın eşi Yaman Okay'ı anlattığı yazı Meral Okay'ın eşine mektubu İşte Meral Okayın eşi Yaman Okay'ı anlattığı o yazı: imagesmeralokayinesinianlattigimektup5ad139269ab75 Yaman benim eski arkadaşımdı O, Ankara Sanat Tiyatrosunda oyuncuydu, ben de Ankarada yaşayan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Medyaradar'ın haberine göre, Cüneyd Zapsu, salgın ile ilgili görüşlerini ve pandeminin dünya ekonomisinde oluşturacağı durumu, yazdığı bir mektupla ele aldı. Mektubunda; dünyanın şu anda korku ile idare edildiğini savunan Zapsu, neden Türkiye’nin tam anlamıyla bir sokağa çıkma yasağı ilan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt