Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aşotu Çorbası

Aşotu Çorbası
0
25

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
asotu-corbasi.jpg

Aşotu Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı aşotu(kişniş)
  • 500 gram süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tam yağlı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tepeleme un
  • 2 su bardağı aşurelik buğday
  • 1 soğan
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Zeytinyağ
  • Su
  • Tuz

Aşotu Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Buğdayları 4 su bardağı su ile düdüklü tencerede haşlayalım.
  2. Altını kapattıktan sonra bir ölçü kapağını açmadan dinlenmeye bırakalım.
  3. Farklı bir tencerede yoğurt yumurta ve unu pürüzsüz kıvam alana kadar çırpalım.
  4. Üzerine 6 su bardağı su ekleyelim ve blender yardımıyla çırpmaya devam ederdim.
  5. Kıvamını istediğiniz biçimde ayarlayabilirsiniz.
  6. Daha sonra ocağın altını açalım ve tencereye haşlanan buğdayları da ekleyelim.
  7. Kaynamaya başladığında aşotunu ve tuzunu ekleyelim.
  8. Tereyağı ve zeytinyağında küçük küçük doğradığımız soğanları soteleyelim.
  9. Soğanlar uygunca yumuşadıktan sonra çorbamızın üzerine ekleyebiliriz. Afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt