Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

assassin creed 2 sorun

assassin creed 2 sorun
0
100

Similar threads

ya beyler Xbox 360 ve PlayStation 3 için iki ay önce çıkmış olmasına karşın, Ubisoft Assassin’s Creed II’nin PC sürümünün Avrupa’da 5 Mart, Kuzey Amerika’da 16 Martta çıkacağını duyurdu Ancak 16 martı geçeli 2 3 gün oldu daha asassin creed 2 den haber yok İnsanlara umut vermeyı ne kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Başlıktada Dediğim Gibi Assassin Creed 3 'ü kurarken hata alıyorum Yaptığım İşlemler Sırasıyla şöyle ; İlk Başta 2 DVD den Oyunu Masaüstüne Bir Klasöre Çıkarttım Sonra Setupu başlatmaya çalıştım Ancak Hata Verdi Hata şöyleydi SetupNewsetupcpp (140) PAPP: PVENDOR: PGUID: $1500498...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Ben Dün The witcher 2 Assassin of Kings Enhanced Edition Aldım ancak içinde Türkçe yama yoktu internetten indirdim ama text language kısmında sadece EN(ingilizce) görünüyor Yardım Ederseniz Sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Selamun aleykum beyler aylar sonra metin2 ye basladım ve çok aptalca bir sorunla karsılastım önceden bu pcde oynuyordum sorun yoktu sımdı olmaya basladı kurunca sorunuma gelirsek oyunu açıyorum hıc bırsey olmuyor, acılıyor ama oyunda hareket edeyım bıseye basayım hemen donuyor dıyelm ekranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bugüne kadar neredeyse tüm Assassin's Creed oyunlarının çevirisine yapan, Bioshock, Dragon Age II, Mutant Year Zero gibi oyunları da dilimize kazandıran Animus Projesi ekibi belki de bugüne kadarki en büyük projesiyle karşımızda. Animus Projesi, rotasını Antik Yunan topraklarına çeviren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt