iltasyazilim
FD Üye
Karaca Mağarası, Gümüşhane'nin Torul ilçesine tabi Cebeci köyü içerisindedir Mağrada damlataşı şekilleri, sarkıtlar, dikitler, sütunlar, org desenli duvarlar, mağra çiçekleri, mağra incileri ve traverten basamakları gibi çoğu doğa harikasını birarada görebilirsiniz Ayrıca Karaca Mağrasının havası astım hastalığı ilk olarak elde etmek üzere çoğu solunum hastalığına iyi gelmektedir Karaca Mağrası, denizden 1550m yükseklikte, kent merkezine ise 17 km mesafededir
Karaca Mağarasının içi sıcaklık olarak 2224 santigrat derecede olup bir hafta her tarafında günde bir saat değin iç hava solunduğunda astım rahatsızlığında önemli boyutta çare sonuçlandığı tespit edilmiştir
*
Karaca Mağarasının içi sıcaklık olarak 2224 santigrat derecede olup bir hafta her tarafında günde bir saat değin iç hava solunduğunda astım rahatsızlığında önemli boyutta çare sonuçlandığı tespit edilmiştir
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.