Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astım İçin En Sık Kullanılan Şifalı Bitkiler

Astım İçin En Sık Kullanılan Şifalı Bitkiler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Balık Yağı Ürünleri: Değişken veya kapsül şeklinde kullanabileceğiniz balık yağı enfeksiyon tamir etmek için kullanılır Balık yağı kullanmaya başlamadan önce herhangi bir yiyecek alerjiniz bulunup bulunmadığını denetleme ettirmelisiniz Eğer yiyecek alerjiniz varsa balık yağı bu alerjinin şiddetli bir şekilde ortaya çıkmasına niçin olabilir

Magnezyum Takviyesi: Kaslar üzerinde etkili olan magnezyum kasların rahatlamasını ve vücuda havanın giriş yaptığı yolların çevresinde bulunan kasların kasılmasını engeller

Antioksidan Özellikli Ürünler: İçeriğinde E vitamini, selenyum olan yeşil çay gibi doğal gıdalar vucut sisteminde bulunan bağımsızlık radikallerin asgari düzeye inmesini sağlar Özgür radikaller soğuk algınlığı, öksürük gibi bağışıklık sistemini imha edici rahatsızlıklara yol açabilmektedir Antioksidan özelliği yer alan ve astım için kullanabileceğiniz şifalı tümör için papatya, biberiye, kekik, nane ve karanfili sayabiliriz Bu ot ve baharatları kaynatarak hazırlayacağınız çaylar uykunuzu düzenlediği gibi kasların gevşemesini sağlamaktadır
Uzakdoğu ve Asya ’da çoğu kez kullanılan bir diğer şifalı bitki ise ginseng ve meyan köküdür Astım tedavisi esnasında kullanılan ginseng ve meyan kökü genelde uzun süreli kullanımlarda etkisini göstermektedir

Yukarıda saydığımız astım için şifalı ot gibi yaşama haricen her öğüne taze sebze ve meyveler eklemek hem genel sağlığınız açısından ayrıca de vücudunuzun direncinin artması açısından yardımsever olacaktır Astımınızı tetikleyecek yüksek oranda tamamlanmış gıdaları tüketmemeye çalışın Beyaz un kullanımı yerine tahıllı ürünleri tüketmeniz, beyaz ekmek yerine kepek ekmeği, tam buğday ekmeği yemeniz dolaylı yoldan astım tedaviniz üstünde etkin olabilir *

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt