Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Astıma İyi Gelen Yiyecekler

Astıma İyi Gelen Yiyecekler
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ALT :wwwupluploadsastimaiyigelenyiyecekler57848astimaiyigelenyiyecekler57848ALT

Aşağıda listelediğimiz tuketilmesi gereken yiyeceklere dikkat ederek tedavi surecinde bir adım one gecebilirsiniz Ayrıca doktorunuza danışarak ozellikle B, C ve E vitamini, quercetin, magnezyum ve karoten iceren multivitamin desteği kullanabilirsiniz Alerjik astım hastaları tetikleyici alerjenleri oğrenip bunlardan kacınarak yaşam kalitesini arttırabilir

Astım hastalığında şikayetlerin azalmasına yarayan besinlere ornekler hazırladıkOzellikle Sarımsak ve Soğan: Quercetin adı verilen bir kimyasal icermektedirlerBu nedenle sarımsak ve soğan, akciğer iltihabına neden olan enzimleri baskılayıp astım ataklarının sayısını ve şiddetini duşurmede yardımcı olur

B kompleks vitamini olan kolin astım ataklarını onleyebilir Kolin iceren gıdalar arasında mercimek, fasulye, sut urunleri, nohut, yumurta sarısı ve soya fasulyesi gibi gıdalar Kolin Bakımından Zengin Gıdalardır Keten bitkisinin tohumlarından elde edilen keten tohumu yağı omega 3 yağ asidi bakımından oldukca zengin olduğu bilinmektedir

Guclu bir antioksidan olan selenyum aynı zamanda zarar goren akciğer hucreleri nedeniyle artan lipidi duşurebilir Kahverengi pirinc, ton balığı, kepekli tahıllar, yumurta, tavuk ve kırmızıbiber yuksek oranda selenyum icermektedir

Similar threads

ALT :wwwlarcomupluploadsastimaiyigelenyiyecekler57848astimaiyigelenyiyecekler57848ALT Aşağı listelediğimiz tüketilmesi gereken yiyeceklere uyarı ederek tedavi sürecinde bir adım öne geçebilirsiniz Hem doktorunuza danışarak bilhassa B, C ve E vitamini, quercetin, magnezyum ve karoten içeren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Astım, akciğerlerin kronik iltihabı ile karakterize bir rahatsızlıktır Stres, alerjik reaksiyonlar, sigara dumanı, ağır egzersizler ve soğuk hava astımı tetikleyen nedenler arasında gösterilmektedir Beslenme alışkanlıklarını düzenlemek ve belirli yiyecekleri tüketmek astımı tedavi etmez ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Astım Hastalarının Tüketmemesi Gereken Gıdalar Astım, akciğerlerin kronik iltihabı ile karakterize bir rahatsızlıktır Stres, alerjik reaksiyonlar, sigara dumanı, ağır egzersizler ve soğuk hava astımı tetikleyen nedenler aralarında gösterilmektedir Beslenme alışkanlıklarını düzenlemek ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Beyine iyi gelen besinler Dengeli beslenme ve vitamin, protein ve mineraller bakımından zengin gıdaların tüketimi tüm diğer organlar gibi beyin fonksiyonlarının yerine getirilmesi içinde önemlidir Vitamin eksikliği, boş kalorili gıdalarla yetersiz beslenme, günlük olarak alınması gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Astım, solunum yollarınızı etkileyen kronik bir hastalıktır Havayollarınız, akciğerlerinize giren ve çıkan hava tüpleridir Astımınız varsa, solunum yollarınızın iç duvarları ağrılı ve şişmiş olur Bu onları çok hassas yapar ve alerjiniz olduğu veya rahatsız edici bulduğu şeylere güçlü bir şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt