Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Astronotun Anlamı

Astronotun Anlamı
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Astronotun Anlamı

Astronotun Acıklaması

Astronot ya da uzay insanı, uzay gorevlerine katılmak uzere eğitilen kişidir

İnsanlı uzay ucuşlarının seyrekliği nedeniyle eğitim goren uzay insanlarının bir kısmı yedek kadroda kalarak uzay gorevi alamamıştır Buna karşılık, uzay turistleri, gerekli eğitimi aldıkları icin uzay insanı olarak adlandırılabilir

kaynak:wikipedia

Similar threads

Astronotun Anlamı Astronotun Açıklaması Astronot veya uzay insanı, uzay görevlerine yeralma üzere eğitilen kişidir İnsanlı uzay uçuşlarının seyrekliği sebebiyle eğitim görebilen uzay insanlarının bir kısmı değiştirme kadroda kalarak uzay görevi alamamıştır Buna karşılık, uzay turistleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Astronotlar Hakkında Bilgi Astronotlar İle İlgili Bilgi Astronot ya da uzay insanı, uzay gorevlerine katılmak uzere eğitilen kişidir İnsanlı uzay ucuşlarının seyrekliği nedeniyle eğitim goren uzay insanlarının bir kısmı yedek kadroda kalarak uzay gorevi alamamıştır Buna karşılık, uzay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Astronotlarla İlgili Bilgiler Astronotlar Hakkında Veri Astronotlar İle İlgili Bilgi Sevgili melekler, bu yazımızda bir genel kültür bilgisi olarak astronotlarla ilgili bazı bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruzastronotlarlailgilibilgiler5c59177e1e02calt 1549342585 1549342585...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,356Kullanıcılar
saki erolSon üye
Üst Alt