Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ASUS M2NPV-MX Anakarta format atamıyorum yardım!!!!

ASUS M2NPV-MX Anakarta format atamıyorum yardım!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar dün şu şekilde bir pc topladım
asus m2npvmx anakart (940p nvida 6150 vga gblan vs)
amd athlon 3000 işlemci (940p)
hilevel 512 mb 667 mhz ddr2 ram
samsung 160 gb sata2 harddisk
vs vs
pc yi kendim topladım ve format atmaya başladığımda
anakart harddiski ve dvd yi görmesine rağmen ilk aşamanın sonunda
windows bir hatayla karşılaştı ve sona erdirildi yazıp pc kapanıyor
boot cd sini görüyor sonra bileşenler sürücüler falan yükleniyor dediği aşamadan sonra kapanıp windowsu yükleme aşamasına geçtiğinde bir türlü başlamıyor sistem bir hata algıladı falan diyor defalarca denedim
sadece bir kere dmbootsys okunmuyor diye bir hata okuyabildim
extra ekran kartı kullanmadan format atmak istiyorum üzerinde nvidia 6150 128 mb vga entegreli çünkü sonrada sata diski iptal edip ide yaptım sonuç aynı
harici vga kullandım ati x550 256 mb vga sonuç aynı hiç bir şekilde formata izin vermiyor
cd yi ikinci aşamada çıkarıp deniyorum aynı bir türlü sorunu aşamıyorum pc yi toplarkan vga jumper ayarlarında bi yanlışlık yapma ihtimalim varmı ve bu sorunun sebebi nedir bilenlerden yardım lütfen

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Bölüm1 Çoğumuz BIOS denen terimi duymuşuzdur Sistemimiz açılırken ekranın alt tarafında yazan “Press DEL (F2 ya da F1 de olabilir) to enter setup satırı ilgimizi çekmiştir ama BIOS’ a girdiğimizde, İngilizce bilsek bile, anlamadığımız bir sürü teknik terim vardır Peki nedir bu BIOS ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
BIOS Standart CMOS Date: Burada güncel tarihi ve gerçek zaman saatleri ayarlanmalıdır Time: Burada gerçek zaman saati için doğru saat zamanını ayarlayınYanlış ayarlanmış bir gerçek zaman saati problemlere yol açabilir, örneğin bir Online bankacılık yazılımı tarafından doğruluk kriteri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,508Konular
982,841Mesajlar
30,629Kullanıcılar
kayzen3131Son üye
Üst Alt