Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atatürk Devrimleri Nelerdir ? Yazarsanız sevinirim.

Atatürk Devrimleri Nelerdir ? Yazarsanız sevinirim.
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Atatürk Devrimleri Nelerdir ? Yazarsanız sevinirim Selam arkadaşlar Atatürk Devrimleri Nelerdir bu konuda bilgisi olan var mı aranızda Bana sahiden de lazım arkadaşlarım Haber bekliyorumataturkdevrimlerinelerdiryazarsanizsevinirim5c59b66ec49edalt Haber diyorum ya yarı cep telefonumu mailimi verdim de yani bilgi bekliyorum anlayın işteataturkdevrimlerinelerdiryazarsanizsevinirim5c59b66ec49edalt ))  

Similar threads

Merhaba arakdaşlar , hikayemi baştan sona anlatayım, birazcık uzun olabilir fakat yorum yaparsanız sevinirim Eğer uzun gelirse başlıktan yola cıkarak ve aşağı kırmızı ile yazdığım kısımları okuyarak bile mevzuyu anlayabilirsiniz Az Kalsın 2 sene olacak, Haziran 2010 'da başladı herşey, yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Emina Jahovic Sandal After Me albümü emina jahovic filika after me albümü sıngle şarkısı şarkıları resimleri haberleri burada arkadaşlar Mustafa Filika'ın eşi Emina Sandal'ı, daha önce Lale Devri dizisinde tanıdık Kısa bir zaman daha sonra diziden ayrılan Emina Sandal'î ailesine vakit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Avrupa'dan doktor getirildiğinde iş işten geçmiş olacaktı, Mustafa Kemal, yaşamının son günlerine giriyordu ama ebediyen bizimle kalacaktı... 31 Temmuz 1938 / "Sonuç, ciddi ve vahimdir." 1 Temmuz günü önce Dr. Eppinger İstanbul'a geldi ve diğer meslektaşını beklemeden hemen Atatürk'ü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Gülşen Yeni Biri şarkısı birincil röportajı gülşen bozuk plaklar gülşen bozuk plaklar dinle gülşen, yeni albümü, 2011, yeni biri, yeni biri şarkısı, yeni şarkıları hakkında merak ettiğiniz haber burada arkadaşlar 1548659918 1548659918...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
moda virüsü Sokak’yi kırıp geçiren moda virüsü Melis ALPHAN Bir arkadaşım anlatıyor Üniversitedeyken yurtdışından tanıdık olmayan arkadaşları geliyor İstanbul’a Artık sinema okuduklarından mıdır nedir, burada güzel kızların olduğu bir muhitte güzel bir kısa film çekmek istiyorlar Bizimkiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt