Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

atatürk ün futbol ile ilgili söylediği söz

atatürk ün futbol ile ilgili söylediği söz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır

Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği teminat altındadır

Sporda sonra gelmek için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış almak ve ona kalpten sevgiyle kopamamak ve onu vatani tahsis saymak gerekir

Ben Türk gençliğinin spor yaparak enerjik olmasını isterim *

Similar threads

SPOR Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır Sporda varisi olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış edinmek ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatan görevi saymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Atatürkün sporla ilgili özdeğişleri ne anlatmaktadır Cevap: Atatürkün sporla ilgili özdeyişleri Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi şartlarını temin etmek, devlet halinde yer alan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir Türk çocuklarına sporun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Atatürkün sporla ilgili kısa sözleri Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği teminat altındadır Sporda başarılı olmak için tüm milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış edinmek ve ona kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
394
Ben sporcunun cevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Turk gencliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği guvence altındadır Sporda başarılı olmak icin butun milletce sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani gorev saymak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler kısaca anlatırmısınız Cevap: atatürkun sporla ilgili soyledıgı sözler Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim Spor, ahlaktır Türk gençliği, dinç yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır Sporda yerine geçmek için tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,552Kullanıcılar
hmdasbahaSon üye
Üst Alt