Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ataturkun Conkbayırıyla İlgili Sozleri

0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ataturkun 25 Nisan 1915 Conkbayırıyla İlgili Sozleri
Ataturk'un Sozleri
Ataturk'un Canakkele Savaşı ile İlgili Sozleri

Canakkale Zaferi, Turk askerinin ruh kudretini gosteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir Emin olmalısınız ki, Canakkale Muharebelerini kazandıran bu yuksek ruhtur

Ben size taarruzu emretmiyorum, olmeyi emrediyorum Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hakim olabilir
25 Nisan 1915 Conkbayırı

Similar threads

Ataturkun Canakkale İle İlgili Sozler Ataturkun Canakkale Zaferi İle İlgili Sozleri Ben size taarruzu emretmiyorum, olmeyi emrediyorum Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hakim olabilir 25 Nisan 1915 Conkbayırı Canakkale...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Ataturkun Canakkale Şehitleri İcin Soyledikleri Ataturkun Canakkale Savaşı İle İlgili Soyledikleri “Ben size taarruzu emretmiyorum, olmeyi emrediyorum Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hakim olabilir 25 Nisan 1915...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ataturk’un Canakkale Savaşları Sozleri Mustafa Kemal Ataturk'un Canakkale savaşarı ile ilgili soylediği anlamlı sczleri ve ozdeyişlerini bulabilirisniz sayfamızda imagesmustafakemalataturkuncanakkaleileilgilisozleri5ad91b3ab41a2 Ataturk’un Canakkale Savaşı İle İlgili Sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Canakkale Zaferi ile ilgili sozler Ataturk'un Canakkale Savaşı ile ilgili sozleri “Harpte iki meşum (uğursuz) şey vardır Bunlardan biri taş duvara korukorune yuklenmek, diğeri kuvvetleri birtakım ayrı ve bağlantısız harekata dağıtıp korletmektir Biz bu iki ahmaklığı yapmanın tehlikesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Canakkale Savaşı ile ilgili Ataturk Sozleri Ben, size taarruz emretmiyorum;olmeyi emrediyorum!Biz olunceye kadar gececek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler ve kumandanlar gecebilir Bir gun gelecek,ben,hayal olarak kabul ettiginiz bu inkilaplari basaracagim Canakkale Zaferi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt