Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Sözleri

Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar ve Sözleri
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Şarkı Sözleri

BÜLBÜLÜM ALTIN KAFESTE

Bülbülüm altın kafeste
Öter aheste aheste
Ötme bülbül yarim haste
Ah neyleyim şu gönlüme
Hasret kaldım sevdiğime
Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam
Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam
Bülbülleri har ağlatır
Aşıkları yar ağlatır
Ben feleğe neylemişim
Beni her bahar ağlatır *

Similar threads

Atatürk'ün En Sevdiği Şarkı Sözleri Atatürk'ün En Sevdiği Şarkı Sözü Bülbülüm altın kafeste bülbülüm altın kafeste Öter aheste aheste öter aheste aheste Ötme bülbül yarim hasta ötme bülbül yarim hasta Ah neyleyim şu gönlüme hasret kaldım sevdiğime Ben sana aldanamam yarim ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ataturk'un Sevdiği Şarkılar Şarkı Sozleri BULBULUM ALTIN KAFESTE Bulbulum altın kafeste Oter aheste aheste Otme bulbul yarim haste Ah neyleyim şu gonlume Hasret kaldım sevdiğime Ben sana dayanamam yarim ben sana aldanamam Ben sana dayanamam yarim ben sana katlanamam Bulbulleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ataturk'un En Sevdiği Şarkı Sozleri Ataturk'un En Sevdiği Şarkı Sozu Bulbulum altın kafeste bulbulum altın kafeste Oter aheste aheste oter aheste aheste Otme bulbul yarim hasta otme bulbul yarim hasta Ah neyleyim şu gonlume hasret kaldım sevdiğime Ben sana aldanamam yarim ben sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Atatürk'ün sevdiği müziklerin sözleri Yemen Türküsü Vardar Ovası Çanakkale İçinde Yanık Ömer Kırmızı Gülün Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz Ilaç Sinei Sad Pareme Atladım Bahçene Girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ataturk'un sevdiği muziklerin sozleri Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme Atladım Bahcene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt