Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atıştırmalık Probiyotik Tarhana Cipsi

Atıştırmalık Probiyotik Tarhana Cipsi
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
atistirmalik-probiyotik-tarhana-cipsi-1.jpg

Atıştırmalık Probiyotik Tarhana Cipsi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı un tarhanası
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı su(kontrollü)
  • Tuz, kekik ,kimyon, karabiber, kırmızı toz biber
  • Baharatları damak zevkinize göre ayarlayın

Atıştırmalık Probiyotik Tarhana Cipsi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Su hariç bütün malzemeleri yoğurma kabına alalım.
  2. Azar azar su ilavesiyle hamuru yoğuralım (poğaça hamuru kıvamında olacak).
  3. Hamuru iki pişirme kağıdı arasına koyun.
  4. Oklava yada merdane yardımıyla inceltelim.Olabildiğince ince olsun.
  5. Kenarlardan taşanları bıçakla keserek boş olan yerlere yama yapalım.
  6. Üzerinden tekrar merdaneyle geçelim.
  7. Her yeri eşit incelikte olduktan sonra üzerindeki kağıdı alıp önce kare dilimleyelim. Sonra üçgen keselim.
  8. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20 dk pişirelim.
  9. Kendi fırın ayarınıza göre yinede kontrolü pişirin.
  10. Kendi halinde soğumaya bırakalım.
  11. Dip sos eşliğinde servise sunalım.
Afiyet olsun.

Atıştırmalık Probiyotik Tarhana Cipsi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt