Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ATV'de Canlı Yayın'da Mehmet Ali Erbil Rezilliği

ATV'de Canlı Yayın'da Mehmet Ali Erbil Rezilliği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
30 Aralık Cuma Akşamı ATV'de Mehmet Ali Erbil programında, bir adamın vücut kıllarını Allahü Ekber diye diye kesti Allahın adını kendine maskaralık malzemesi yaptı Bu adamı ve ATV'ye tepkinizi belirtmek isterseniz işte iletişim bilgileri

MERKEZ ATV TELEVİZYON PRODÜKSİYON AŞ
Adres: Barbaros Bulvarı No:125 CAMHAN
Balmumcu Beşiktaş İstanbul TÜRKİYE
Telefon: +90212347 06 77
ATV Yayın Yönetim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
ATV Halkla İlişkiler Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Bismillahirrahmanirrahiym 1Kaim'in Kıyamından önce vuku bulacak alametler 5 …Muhammed bin Müslim’den: İmam Caferi Sadık aleyhisselam şöyle buyurdu: Kaim’in kıyamından önce belirtiler vardır: “Yüce Allah tarafından mümin kullarına belalar gelecektir Bu belirtiler nelerdir? Diye arzettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Serdar Tuncer'in sunduğu Sahur Meclisi'nde, Ramazanı Şerifin manevi iklimi gönüllere yerleşiyor Sahur Meclisi'ne bu gece Mehmet Emin Ay konuk oluyor İlahiler, şiirler ve her gece farklı konuklarla sahur vakti kandiller bu programla aydınlanıyor Prof Dr Mehmet Emin Ay'ın konuk olacağı Sahur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
VAKIA SURESİNDE ATOMALTI PARÇACIKLAR (KUANTUM) Vakıa Suresi (112) 1 Koptumu o Vakı'a bir 2 Olmaz vak'asına yalan diyen dil 3 İndirir bindirir 4 Yer bir sarsılışla sarsıldığı 5 Dağlar bir serpilişle serpildiği 6 Hepsi dağılıp berhevâ bir hebâ olduğu 7 Siz de üç sınıf olduğunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ali Şeriati Yıllığıyayınlandı Alanında bir ilk; Bir internet sitesinin çalışmaları ilk defa bir yıllık halinde kitaplaştırıldı “Sizi Rahatsız Etmeye Geldim kitabı kitapçılarda Perşembe, 14 Mayıs 16:30 2006 Mart ayından itibaren yayın hayatını sürdüren Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ağlayan Deve MUTLULUK ÇAĞINDAN Ağlayan Deve PEYGAMBER ALEYHİSSELAM bir gün, bir bahçeye girdi Orada bir deveye rastladı Deve, Peygamber Aleyhisselam’ı görünce, hüzünlü hüzünlü inledi ve gözlerinden yaşlar akmaya başladı Bunun üzerine Resulullah, onun ensesini okşadı Bu büyük iltifat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt