Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avakado Nasıl Yenir Faydaları

Avakado Nasıl Yenir Faydaları
0
440

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avakado Faydaları Nasıl Yenir

Avakado oldukca faydalı bir meyve ancak pek coğumuz bu meyvenin nasıl yendiğini bilmiyoruz İCinde oldukca fazla miktarda C ve E vitaminleri bulunan avakado cilt icin de oldukca yararlıdır

Avakadonun genel olarak faydaları şunlardır:

Guneşin zararlı etkilerinden korur

Yaşlanmayı onler

Kırışıklıkları giderir

Bağışıklık sistemini guclendirir

Vucuttaki toksinleri atar

Avakado Nasıl soyulur?

Oncelikle avakadoyu yumuşakken soymak gerekir sertken acı olur

Avakadoyu uzunlamasına kestikten sonra icindeki cekirdeği cıkartın

Dilimleyerek uzerine tuz ve biber ekin ve limon sıkarak salata gibi tuketin

Bunun yanında bal ve cevizle karıştırarak da tuketebilirsiniz

imagesavakadonasilyenirfaydalari5ad8bab62c30b

Similar threads

Avakado Faydaları Nasıl Yenir Avakado epeyce yardımcı bir meyve ancak öyle çoğumuz bu meyvenin nasıl yendiğini bilmiyoruz İÇinde epeyce pozitif miktarda C ve E vitaminleri yer alan avakado cilt için de epeyce yararlıdır Avakadonun genellikle faydaları şunlardır: Güneşin zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
Avakado salata olarak yenebildiği gibi omlet icinde yada mantar sote şeklinde soteleyip yenilebilir Meyve olarak yemek isteyenlerde olabilir tabiki Avakado kesmek biraz marifet gerektirebilir İcindeki cekirdeğine de dikkat etmek gerekir Avakadoyu elinize alın ve diklemesine bıcak yardımıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Avakado yeni yeni ulkemizde herkes tarafından bilinmeye başlandı Armuta benzeyen meyveyi carşıdan alır almaz hemen yemeyi duşunmeyin once evde bir kac gun olgunlaşmasını bekleyin İyice olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bolun ve icini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Avakado yeni yeni ülkemizde herkes göre bilinmeye başlandı Armuta eş meyveyi çarşıdan alır almaz anında yemeyi düşünmeyin önce evde bir kaç gün olgunlaşmasını bekleyin Ayrıntılarıyla olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bölün ve içini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
avakado nasıl yenir avakado nasıl yenir video nedir Dün marketten avakado aldım fakat daha önce hiç yemediğim için nasıl yenildiğini bilmiyorum ve netten biraz araştırdım Belki aranızda benim gibi avakadonun nasıl yenileceğini bilmeyenleriniz vardır Buyrun ozaman avakadonun faydaları nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt