Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avakado nasıl yenir ve avakado faydaları

Avakado nasıl yenir ve avakado faydaları
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avakado yeni yeni ulkemizde herkes tarafından bilinmeye başlandı Armuta benzeyen meyveyi carşıdan alır almaz hemen yemeyi duşunmeyin once evde bir kac gun olgunlaşmasını bekleyin İyice olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bolun ve icini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip sadece icini yiyin
Avakadonun yenişini tarif ettikten sonra şimdide bu meyvenin faydalarına bir goz atalım
imagesavakadonasilyenirveavakadofaydalari5ad110dd030dc
*Enerji değeri yuksektir yağ ve protein acısından zengindir
*Bol miktarda A ve E vitaminin yanında B grubu vitaminleri ve potasyum gibi mineralleride barındırır
*Cildi yeniler
*Yaraların iyileşmesine katkıda bulunur
*Bağışıklık sistemini guclendirir
*Kansere karşı koruyucudur
*Damar sağlığı icin onemlidir
*Kabızlığa karşı etkilidir
*Kolesterolun yukselmesini onler
*Yaşlılığa yol acan zararlı maddeleri yok eder

Similar threads

Avakado yeni yeni ülkemizde herkes göre bilinmeye başlandı Armuta eş meyveyi çarşıdan alır almaz anında yemeyi düşünmeyin önce evde bir kaç gün olgunlaşmasını bekleyin Ayrıntılarıyla olgunlaşıp yumuşayan avakadoyu ortadan ikiye bölün ve içini kaşıkla oyun Yada elma dilimler gibi dilimleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
avakado nasıl yenir avakado nasıl yenir video nedir Dün marketten avakado aldım fakat daha önce hiç yemediğim için nasıl yenildiğini bilmiyorum ve netten biraz araştırdım Belki aranızda benim gibi avakadonun nasıl yenileceğini bilmeyenleriniz vardır Buyrun ozaman avakadonun faydaları nelerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Avakado Faydası, Avakado Faydaları nelerdir, Avakadonun faydaları imagesavakadofaydalari5ad51d6811a1e Kabıza karşı etkilidir Bağışıklık sistemini guclendirici ozelliği bulunmaktadır Vucut dokularının ve cildin yenilenmesine yardımcı olur Yaraların iyileşmesine katkıda bulunur İyi bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Avakado Faydaları Nasıl Yenir Avakado oldukca faydalı bir meyve ancak pek coğumuz bu meyvenin nasıl yendiğini bilmiyoruz İCinde oldukca fazla miktarda C ve E vitaminleri bulunan avakado cilt icin de oldukca yararlıdır Avakadonun genel olarak faydaları şunlardır: Guneşin zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
429
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt