teknolojiuzmani
FD Üye
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı İçin Malzemeler
- 2 büyük uzunluk yumurta
- Yarım avakado
- 1 tatlı kaşığı tereyağ
- 50 gr beyaz peynir
- 1-2 dilim kapya biber
- Tuz
- Karabiber
- Maydanoz
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yarım avakodo ve peynir küp küp doğranır.
- İki yumurta tuz ve biberi atılıp güzelce çırpılır.
- Tereyağ tavada eritilir.
- Üzerine yumurta dökülür, 15-20 saniye kadar.
- Omletin pişmesi beklenir yarı kısmına peynir avakado kırmızı biber döşenir.
- Bu sırada pişen omlet yarı açık formda ikiye kapanır.
- Maydanoz ile süslenip servis yapılır.Afiyet olsun ????️????????