bilgisayarci
FD Üye
Avokado Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet olgunlaşmış avokado
- Çeyrek limon suyu
- 1 tatlı kaşığı lor peyniri
- 1 tatlı kaşığı dövülmüş fındık-ceviz
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- Serçe parmak kadar muz
Avokado Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Avokadoyu bıçakla tam kesin sonra döndürün çabucak ayrılacaktır.
- İçini bir kaşık yardımıyla kesme tahtasına çıkartın.
- Bıçak yardımıyla ezin.
- Boş bir kaba alın.
- Limon suyunu ekleyip karıştırın.
- Diğer gereçleri ekleyin, en son zeytin yağını ekleyin.Tekrar karıştırın.Afiyet olsun ????.
Avokado Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı