Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avokado Ve Muzlu Fit Puding

Avokado Ve Muzlu Fit Puding
0
55

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
avokado-ve-muzlu-fit-puding.jpg

Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi İçin Malzemeler

• 1 adet olgunlaşmış avokado
  • 1 küçük muz
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • 1 tatlı kaşığı bal
Üzeri için;
  • Fındık,hindistan cevizi.

Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Muz ve avokadoyu doğrayıp ,kakao ve balı da ekleyip hepsini rondodan geçirelim.
  2. Kaseye alıp üzerine istediğiniz kuruyemişten ceviz, fındık, vs koyabilirsiniz.
  3. Ben fındık ve hindistan cevizi ile süsledim.
Bu pudingi çocuklarda çok sevdi. ????afiyet olsun???? ????????.

Avokado Ve Muzlu Fit Puding Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Çok Lezzetli Şekersiz Fit Puding Tanımı İçin Materyaller Çeyrek olgun avokado1 küçük yahut yarım büyük muz1 tatlı kaşığı bal1 tatlı kaşığı kakao Üzeri için(tamamen opsiyonel) Hindistan cevizi tozuBirkaç kesim bitter çikolata1 tatlı kaşığından az tahin(ben bu türlü kullandım siz istediğiniz üzere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Muzlu Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 paket muzlu toz puding3 su bardağı muzlu süt1 tane muz Üzerini süslemek için; Damla çikolataBisküvi Muzlu Puding Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle sütümüzü tenceremize alıyoruz, toz pudingi koyuyoruz. Kaynayıp, kıvam alıncaya kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Avokado Puding Tanımı İçin Materyaller Yarım avokado1 küçük muz (Büyükse yarım koyabilirsiniz)2-3 tane hurma2,5 yemek kaşığı kakao2,5 yemek kaşığı süt Üzeri için Damla çikolata Avokado Puding Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Avokado, muz, hurma, kakao ve sütü blendera alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi İçin Malzemeler 500 ml süt250 ml su1 tepeli çorba kaşığı un1 tepeli çorba kaşığı nişasta1 büyük fincan şeker damak zevkinize göre artıra bilirsiniz1.5 muz kulandım biraz ufaktı muz tadı çok olsun istedimYarım vanilya1 çorba kaşığı tereyağı1 çorba kaşığı hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Çikolatalı Muzlu Haşhaşlı Puding Tarifi İçin Malzemeler 1 paket muzlu puding2 paket çikolatalı puding1,5 lt süt2 yemek kaşığı haşhaş3 yemek kaşığı margarin1,5 su bardağı soğuk su Çikolatalı Muzlu Haşhaşlı Puding Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Muzlu pudingi üzerindeki tarif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt