Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayak İncinmesi - burkulması

Ayak İncinmesi - burkulması
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayak incinmesi genellikle futbol oynarken başımıza geliyor
Ben Top Oynarken cocuk ayağıma kaydı tam kemiğime geldi ayağımı basamadım ve ole eve dondum imagesayakincinmesiburkulmasi5aff07ca6b849pngimagesayakincinmesiburkulmasi5aff07ca6b849png

Boyle Bişi
imagesayakincinmesiburkulmasi5aff07cc74662

ağırı hissetiğini zaman işini bırakın O bolgeyi birgun civarında dinlendirin Eğer dayanabileceğinizi duşurseniz yaptığınız işlere yavaş yavaş geri donebilirsiniz Dinlenme zamanında 10 dakika arayla buz koyun Elastik bir bandaj vasıtasıyla bolgeyi sıkmadan kurunur bir şekilde bandajı bağlayın Parmak bolgesini incittiğiniz veya burktuğunuz zaman parmaklarınız şişmeden parmağınızda yuzuk varsa hemen cıkartın Ağrıyı ve şişkinliği azaltmak icin aspirin ve ibuprofen tarzı recetesiz verilen ağrı kesiciler icebilirsiniz

Diye Duşunuyorum

Similar threads

Ayak incinmesi genel olarak futbol oynarken başımıza geliyor Ben Top Oynarken çocuk ayağıma kaydı bütün kemiğime geldi ayağımı basamadım ve öle eve döndüm Böyle Bişi ağırı hissetiğini süre işini bırakın O bölgeyi birgün civarında dinlendirin Eğer dayanabileceğinizi düşürseniz yaptığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Ayak İncinmesi Ayak İncinmesi Tedavisi Ayak İncinmesi Nedenleri imagesayakincinmesi5b1064309a9d0 Tanımlama: Bileğin temelini oluşturan dokulara gelen direk darbeler bilek incinmesine neden olurİncinme kaslarda ,tendonlarda ve diğer dokularda kan dolaşımını sağlıyan kılcal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ayak Burkulması nedenleri Ayak Burkulması tedavisi Ayak Burkulmasının Nedenleri Ayak bileği ekleminin her iki yanından aşırı zorlanması okce kemiği ve ayak bileğinin normal yuvasından gelerek cıkması veya zorlanmasıEklemi yerinde tutan bağların gerilmesi bazen yırtılması Riski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ayak ağrısı yapan nedenlerin başında ayak bilek incinmeleri gelir. Ayak bilek burkulması hayatımızın bir periyodunda derhal hepimizin yaşadığı sıkıntılardan biridir. Ayak bilek burkulması yaşadığımızda nelere dikkat etmeliyiz? Ayak bilek burkulmaları *Öncelikle burkulmanın tarafı değerlidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bacak İncinmesi Ayak İncinmesi Tedavisi Üçgenin Taban Olmayan Kenarı İncinmesi Nedenleri Izah Etme: Bileğin temelini yaratıcı dokulara gelen yelken direği darbeler bilek incinmesine neden olurİncinme kaslarda ,tendonlarda ve diğer dokularda kan dolaşımını sağlıyan kılcal damarlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt