Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayak Sağlığı İçin Bakım Önerileri

Ayak Sağlığı İçin Bakım Önerileri
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ayak Sağlığınız için evde kendi keninize yapılacak çok güzel bakım kürleri bulunuyorBende sizlere But bakımı için şahane iki önerim olacak mutlaka deneyin sonuç fantastik oluyor garantisini veriyorum bayanlar

ALT :wwwlarcomupluploadsayaksagliginizicin20218ayaksagliginizicin20218ALT

Aşağıdaki kürleri denediğinizde ayaklarınız pamuk gibi olacak göreceksiniz

Evde çok zamanınızı almayacka bir öneri banyoya gireceğiniz vakit bir greyfutu ortadan iki belirlenmiş daha sonra ayaklarınızı efendice ovalayın bilhassa topuklarınızı ovalayın

Banyonuzu yaptıktan sonradan yatmadan önce yapmanız gereken bir kürümüz daha var hemencecik onun tarifini veriyorum bayanlar bir fincan dek vazalinin içerisine bir kaç damla limon sıkın bir tanede aspirin ek edin tamamen karıştırın ezin ve ayaklarınızı bu kremle ovalayın ayrıntılarıyla ayaklarınıza bu karışımı uyguladıktan daha sonra ayaklarınıız sarın bir çorap giyin o şekilde yatın sabahtan göreceksiniz ayaklarınız pamuk gibi olmuşEtap sağlığınız için Haftada bir kere bu kürleri uygulayabilirisniz

*

Similar threads

Ayak Sağlığınız icin evde kendi keninize yapılacak cok guzel bakım kurleri bulunuyorBende sizlere Ayak bakımı icin harika iki onerim olacak mutlaka deneyin sonuc harika oluyor garantisini veriyorum bayanlar ALT :wwwupluploadsayaksagliginizicin20218ayaksagliginizicin20218ALT Aşağıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
363
But Bakımı Nasıl Yapılır Doğal Etap Bakımı Nasıl Yapılır Evde Bacak Bakımı NAsıl Yapılır Ömür boyunca vücudumuzu taşıyan ayaklarımızı, ihmal edilmiş bırakmamız o kadar akıllıca olmaz sanırım Onun için ayak bakımınızı dikkatsizlik etmeyin derim Unutmayın! Güzel el ve ayağa sahip olmanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
2019 El Ve Çivi Bakımı Önerileri 2019 Adım Adım çivi bakım önerileri Çivi Bakımı için Öneriler 1 Gizli tırnaklara kavuşmak için mutlaka bir kuaföre veya güzellik merkezine gidip saatler harcamanıza lüzum yok Önce, ellerinizi sıcak suyla ve bol sabunla yıkayın Bir fırçayla tırnaklarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ayak bakımınızı ozellikle kış aylarında ihmal etmemelisiniz ama bunun icin illaki bir guzellik merkezine gitmeniz gerekmiyorEvinizde kendi imkanlarınızla ayak bakımı yapabilirsiniz bayanlarYumuşacık toğuklara ve Tertemiz ayaklara kavuşmak istermisinizNasılmı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
But bakımınızı özellikle kış aylarında dikkatsizlik etmemelisiniz ama bunun için illaki bir alımlılık merkezine gitmeniz gerekmiyorEvinizde kendi imkanlarınızla but bakımı yapabilirsiniz bayanlarYumuşacık toğuklara ve Tertemiz ayaklara kavuşmak istermisinizNasılmı? Evinizde zahmetsizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt