Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayça Varlıer Disco Kralında

Ayça Varlıer Disco Kralında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kalbim 4 Mevsim dizisinde başrol oynayan Ayça Varlıer rol arkadaşlarıyla birlikte dün akşam Okan Bayülgenin TV8'de ancak programına katıldı Hoş sohbetlerin ardından laf ve müziği kendisine ait olan Ağıt Babam isimli şarkıyla mikrofon başına geçen Varlıer izleyenleri sesiyle büyüledi

Matem Babam sözleri

Ağlama babam sakın matem
Taşlar yerinden oynasana
Suyun sesi değişmeyen ah babam
Dere yatağım sen epeyce
Ah durak benim bu durak senin
Yeni bir benzi atmış yeni bir arzu
Tümü beyhude yalanmış
Meğer aradığım sana benzer bir sesmiş
Matem babam sakın ağıt
Taşlar yerinden oynasada
akarsu yatağım sen epeyce
Ordan oraya savruldum durdum
Evler gördüm hepsi diğer
Ne sıcaklık buldum ne mutluluk
Ama aradığım bir yuva
Ne kış soğuğu, ne yaz sıcağı
Değişmiyor mevsim hiç kimsede
Gölgen düşer baktığım heryüze
Ağıt babam sakın ağıt
Taşlar yerinden oynasada
akarsu yatağım sen oldukça *

Similar threads

Ayça Varlıer Matem Babam şarkısı sözleri Ayça Varlıer Ağıt Babam şarkısı sözleri Ayça Varlıer Yas Babam'ın sözü Merhaba Sevgili Melek'ler Kalbim Dört Mevsim dizisinin başrol oyuncusu Ayça Varlıer'in laf ve müziği kendisine ait olan şarkısı Inleme Babam'ın sözlerini, sizler için ve bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
imagesaycavarlierdiscokralinda5ad1c6806b62f Kalbim 4 Mevsim dizisinde başrol oynayan Ayca Varlıer rol arkadaşlarıyla birlikte dun akşam Okan Bayulgenin TV8'de ki programına katıldı Guzel sohbetlerin ardından soz ve muziği kendisine ait olan Ağlama Babam isimli şarkıyla mikrofon başına gecen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Ayca Varlıer Ağlama Babam şarkısı sozleri Ayca Varlıer Ağlama Babam'ın sozu kalbim dort mevsim dizisinin başrol oyuncusu Ayca Varlıer'in soz ve muziği kendisine ait olan şarkısı Ağlama Babam'ın sozleri Dinleyip anlayabildiğim kadarını sizlerle paylaşıyorum Ağlama babam sakın ağlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ayca Varlıerin kendi şarkısı Ağlama babam sozleri Ağlama babam şarkı sozu Ayca Varlıer Ağlama babam sakın ağlama Taşlar yerinden oynasana Suyun sesi değişmez ah babam Dere yatağım sen oldukca Ah durak benim bu durak senin Yeni bir soluk yeni bir heves Hepsi beyhude yalanmış Meğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt