Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aydın’da yardım etmek isterlerken, İngiliz kadını öldürüyorlardı

Hoş geldin! tartar10 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Aydın’da yardım etmek isterlerken, İngiliz kadını öldürüyorlardı
0
120

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Aydın’ın Didim ilçesi Efeler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde park halinde olan bir ticari araca ilçede yaşadığı öğrenilen İngiliz asıllı vatandaşın kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklet çarptı.

Çarpma sonucunda bir ziyan meydana gelmezken, kazanın tedirginliği ile yabancı asıllı bayan motosikletten inerek kaldırıma giderek oturdu.

Motosiklet bayana çarptı

Kazayı gören vatandaşlar ise elektrikli motosikleti kenara çekmeye çalıştı.

Bu esnada gaz kolu takılı kalan motosiklet, merdivende oturan bayana hakikat yönelerek çarptı.

Acı içinde bağırdı

İngiliz bayan motosikletin kendisini ezmesi ile acı içinde bağırdı.

Kadının üzerine çıkan motosiklet, tekrar olay yerindeki vatandaşlar tarafından kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde motosikletin bayanın üzerine hakikat hareket edip, bayanın üzerine çıkması ve etraftakiler tarafından motorun bayanın üzerinden kaldırılması yer alıyor.

ingiliz-kadin_344.jpg

ingiliz-kadin_4253.jpg

ingiliz-kadin_7650.jpg