Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayla Dikmenin Anlamazdın Gitar Akor Notaları

Ayla Dikmenin Anlamazdın Gitar Akor Notaları
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Anlamazdın Gitar notaları
Anlamazdın şarkısı gitar akorları
Ayla Dikmen anlamazdın notaları

Bm A Bm Em A D G Em F# Bm ))) INTRO

Bm Em
Sevilirken bilmedin mi
F# Bm
Ben soylerken gulmedin mi
G A F# Bm
Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi

Em
Anlamazdın anlamazdın
F# Bm
Kadere de inanmazdın
G A F# Bm
Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın

Bm A Bm Em A
Dilerim ki mutlu ol sevgilim
D G
Ben olmasam bile hayat gulsun sana (Nakarat)
Em
Gunahım boynunda
F# Bm
Ağlayan bir cift goz bıraktın arkanda

La, la, la, la la la la la la la la

Bm Em
Kalbim bomboş kaldı sanma
F# Bm
Acılar gecer zamanla
G A
Aşka tovbe edemem ben
F# Bm
Gorursun sevince yeniden

Em
Anlamazdın anlamazdın
F# Bm
Kadere de inanmazdın
G A F# Bm
Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın

NAKARAT

La, la, la, la la la la la la la la

Similar threads

Işık Halkası Dikmen Anlamazdın AKOR (versiyon 1) anlamazdın akor anlamazdin akor anlamazdın tab Bm A Bm Em A D G Em F# Bm ))) ıntro Bm Em Sevilirken bilmedin mi F# Bm Ben söylerken gülmedin mi G A F# Falımızda hasret var, ayrılık var Bm Demedim mi Em Anlamazdın anlamazdın F# Bm Kadere de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ayla Dikmen Anlamazdın şarkısı notası Ayla Dikmen Anlamazdın akor,tab,nota Anlamazdın şarkısı notası imagesayladikmenanlamazdinnotasi5adaab4062b90 Am Dm Sevilirken bilmedin mi? E Am Ben soylerken gulmedin mi? F B E Am Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Am Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları halil sezai paracıkoğlu olsun notaları halil sezai paracıkoğlu olsun akor halil sezai paracıkoğlu olsun gitar akorları Orjinal ton icin KAPO 5 yapınız Bm F#m caresiz icimdeki cocuk; F#m bir gunah gibi hep suclu Em F#m senin hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kolpa Kadınım şarkısı notaları Kadınım şarkısı akor ve tabları Kolpa Kadınım şarkısı gitar notası imageskolpakadinimsarkisiakor5adab31fa20cf B G 91112119 D 99999912999999 A B G 911^9111211^9119^797^ D 91112 A B G 676^4646796^464^4642422 D 554^ A Bm Sana dargınım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ayla Dikmen Anlamazdın Şarkısının Sozu Ayla Dikmen Anlamazdın Şarkı Sozleri Sevilirken bilmedin mi Ben soylerken gulmedin mi Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın Dilerim ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt