Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aynı Sınıfta Hoşlandığın Kıza Önerge Etme Yöntemi

Aynı Sınıfta Hoşlandığın Kıza Önerge Etme Yöntemi
0
281

Similar threads

Ben üniversite birinci sınıftayım bizim sınıfta ancak bir kızdan fazla hoşlanıyorum iyi ve güzel bir kız ona ilgimi muhakkak ediyordum ondan hoşlandığımı zaten anlamıştır ama bana aleyhinde bir pas vermiyor benimle kantine çay içmeye kahvaltı yapmaya geliyordu yazılı haftası 3 4 defa birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaşlar öncelkle herkese hayırlı akşamlar son derslik öğrencisiyim sınıfta hoşlandığım bi kız var muhabbetimiz iyi sabahlara kadar face de konuşmuşluğumuz var arada dertlerini anlatır bak kimseye söyleme sadece sana anlatıyorum falan diye tembihler lakin ben ne süre aşk ile ilgili bi konu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sınıfımdaki kıza çıkma teklifi etmek istiyorum Sınıftaki en tembellerden biriyim lakin iyi olduğum yönlerde var tabiki Her maçta gol atarım sınıfımı iyi şekilde temsil ediyorm benim goller tamamen millet beleş kola iciyor Tipte fena deil azıcık sivilceler bezginlik onlar olmasa zaten cristiano...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
üniversite birinci sınıfta okuyorum aynı sınıfta okuduğumuz bir kız var kızla ilk baştan beri ilgileniyorum ona özel olarak alaka gösteriyorum hoşlandığımı muhakkak ediyorum ona hoş kız olduğunu vesayri söyledim sınav haftası benim derslerim iyi olduğu için bir hafta her tarafında ikimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar sene başından beri aynı sınıfta olğumuz biz kızı seviyorumKızla cok göz göze gelmeler felan oldu utanaçlık felan yüzünden daima gözümü ayırıdım hiç yaklaşamazdım kıza yannda konu bulamazdım muhabbet felan arklar sayesinde felan onlar gittiğinde onun ortamına felan böylece gidiodum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt