Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayran Aşı Çorbası

Ayran Aşı Çorbası
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ayran-asi-corbasi.jpg

Ayran Aşı Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 su bardağı aşurelik buğday
  • Yarım kg yoğurt
  • Tuz
  • Su
  • 1 tutam kuru nane

Ayran Aşı Çorbası Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Buğday yıkanıp süzülür. Üstünü geçecek kadar suyla doldurulup tuz eklenip 20-25 dakika haşlanır.
  2. Yaklaşık 2 saat kapağı kapalı bekletilir. Soğuk suyla yıkanıp süzülür.
  3. Yoğurt suyla seyreltilerek buğdaylara eklenir.
  4. Tuz ve nane eklenerek servis edilir. Afiyet olsun ????
 
858,496Konular
982,191Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt